Over SBBEC

Voor bewoners van Ede Centrum, door bewoners van Ede Centrum.

Hierbij stellen wij ons voor als Stichting Bewonersberaad Ede Centrum.

Welkom bij het Bewonersberaad Ede-Centrum, waar participatie en betrokkenheid de kern vormen van onze missie. Als een bruisend platform vertegenwoordigen wij de stem van de bewoners in het hart van Ede. Ons beraad staat voor een aantal essentiële pijlers die de belangen van onze gemeenschap weerspiegelen.

Brug tussen gemeente en gemeenschap

Allereerst streven wij naar nauw overleg met gemeentelijke instanties, waarbij wij als liaison optreden tussen de bewoners en de lokale overheid. Ons doel is om een brug te slaan tussen de gemeente en de gemeenschap, waarbij we streven naar transparantie, begrip en effectieve samenwerking.

Daarnaast praten wij mee bij de planning en organisatie van evenementen die plaatsvinden in het centrum van Ede. Wij geloven in het belang van het luisteren naar de stem van de bewoners bij het vormgeven van de culturele en sociale activiteiten die onze stad verrijken. Door mee te praten over deze evenementen streven wij naar een levendig en inclusief centrum waar iedereen zich thuis voelt.

 

Belangenbehartiging

Tenslotte zetten wij ons in voor de belangenbehartiging van de bewoners. Of het nu gaat om het verbeteren van de leefbaarheid, het aanpakken van gemeenschappelijke uitdagingen of het beschermen van ons cultureel erfgoed, wij zijn vastbesloten om de stem van de bewoners te laten gelden en hun belangen te vertegenwoordigen in alle relevante aangelegenheden.

Jouw mening telt

Kortom, het Bewonersberaad Ede-Centrum is een toegewijde pleitbezorger voor een bloeiende, dynamische en inclusieve gemeenschap. Wij nodigen alle bewoners uit om zich bij ons aan te sluiten en samen te werken aan een nog beter centrum voor ons allemaal.

Neem contact op met Stichting Bewoners Beraad Ede Centrum

 

Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-1234567890